Paddla på Marieholmskanalen

Se naturen från Marieholmskanalen

Upplev Marieholmskanalen på ett helt nytt sätt genom att paddla kanot eller kajak längs vattnet. Detta är den ultimata utomhusupplevelsen för alla som söker en avkopplande och rolig dag i naturen. Under din paddling på Marieholmskanalen kommer du att upptäcka de natursköna omgivningarna, få en närmare titt på djurlivet och uppleva lugnet och friden i Smålands vackra landskap.

Du kan paddla mellan Marieholm och Hillerstorps hamn men du kan även välja att stanna till vid någon av de små öarna utmed vägen eller Flatenbadet. 

Du kan också hyra allt du behöver för en lyckad paddlingstur, inklusive kanoter eller kajaker, paddlar och flytvästar. Det finns också möjlighet att boka guidade turer för att få en mer djupgående upplevelse av området då vi har olika företag som hyr ut både kanoter och kajaker.

Turen på kanalen är en avkopplande och rolig aktivitet som passar för både vuxna och barn så boka din kanot- eller kajakhyra idag och ge dig ut på en oförglömlig paddlingsupplevelse på Marieholmskanalen.

Ling Fritid Sommar