Isaberg Golfklubb

En komplett golfanläggning där möjligheterna och roliga utmaningar aldrig tar slut

Isaberg Golfklubb består av två vackra banor på sluttningarna runt Hammarsjön och Nissan i nordvästra delarna av kommunen. Banorna är lagom kuperade med böljande gröna fairways omgivna av ståtliga furor.

Vilken som är bäst av Östra och Västra? Omöjligt att säga. Båda har sin distinkta karaktär och testar din spelstrategi samtidigt som de bjuder på hänförande vyer över omgivningarna och har samma höga skötsel och kvalitet. Östra har genom åren stått värd för många tävlingar på svenska tourerna men det är Västra som Annika Sörenstam valt som bana för Annika Invitational för Europas bästa juniortjejer 2021 och 2024. Västra får just nu en varsam renovering under banarkitekt Caspar Grauballes översyn. Ledordet är spelglädje med intressanta greenområden där avrinningsytor, svackor och vita bunkrar sätter signaturen.

Isaberg är en komplett anläggning där möjligheterna och de roliga utmaningarna aldrig tar slut. Med tre stora övningsområden kan du utveckla varje del av ditt golfspel – själv eller med tränare. Korthålsbanan med sex hål är öppna för alla, även de utan Grönt Kort och där kan man även spela footgolf och discgolf.

Golfen på Isaberg spänner över generationerna med barn i Golfäventyret, aktiv juniorverksamhet  och rikt klubbliv för vuxna och 65+ med tävlingar och samvaro varje vecka.

Junior Dart

Isaberg Golfklubb

Nissafors Bruk

335 72 Hestra

Öppna karta