Gymmix Gnosjö

Rörelseglädje för barn och vuxna

För alla våra pass gäller att alla deltar efter egen förmåga - du sätter själv ribban för vad du kan klara av. Vårt långsiktiga mål är att förbättra hälsan för våra medlemmar och fokusera på rörelseglädje för alla åldrar. 

För våra barngrupper behövs anmälan: Liten&STOR-gympa innebär allsidig, rolig och motorisk träning där barnen får prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp. Att krypa, åla, springa, göra kullerbyttor - att ha kul helt enkelt. Både barn och vuxna är ombytta och alla gympar tillsammans på ett lekfullt sätt. Gympakidz är för barn födda 2017 som vill träna gympa och ha kul utan sin förälder. Här gör vi olika övningar, lekar, hinderbanor och annat skoj. Cirka 3 gånger/termin hjälper föräldrar till under passet. 

Våra övriga gruppträningar är från årskurs 7 och uppåt. Även yngre barn kan delta men då endast i sällskap med vuxen. Pass vi har just nu är Cirkelfys, EFIT, Tabata och Gympamix. Vi tränar styrka, kondition och smidighet med den egna kroppen som motstånd men använder även gummiband, hantlar och stänger.

Som medlem i Gymmix har du möjlighet att träna hos alla Gymmixföreningar i Sverige. Som medlem kan du vara med på hur många och vilka gruppträningspass du vill. Vi har pass i Gnosjö och Åsenhöga på måndagar, tisdagar och torsdagar. Ingen anmälning krävs!

 

 

 

 

 

DSC 0084 Kopia

För mer information

Gymmix, Åvikenskolan, Gnosjö

Fritidshemmet Åvikenskolan

Kvarngatan 13

335 31 Gnosjö

Öppna karta

Gymmix, Ekbackens skolan, Åsenhöga

Ekbackens skola

Älmhultsvägen 3

335 93 Åsenhöga

Öppna karta